Pure & Original Kalkmaling hos Torshov Farge -

Fresco, Classico, Marrakech Walls og Licetto.


Pure & Original - malingen som må oppleves!

Nyhet!! Vi blander alle Pure & Original produktene i butikken!!

Det spesielle med kalkmaling er at den gir en overflate som ikke kan gjenskapes med noen annen malingtype. Kalsiumkarbonatkrystallene i kalkmalingen reflekterer lyset, som brytes, og dette gir en egen dybde og variasjon i overflaten.

Med sitt effektfulle uttrykk komplementerer Pure & Original det øvrige malingutvalget som finnes i markedet. Malingen konkurrerer også med andre overflatebehandlinger som for eksempel fliser og tapet.

Vi forhandler hele sortimentet av malinger fra Pure & Original;

Overflaten til Classico er fascinerende matt. Fargespillet er rolig og gir dybde, i tillegg til å skape assosiasjoner til fløyel. En høy andel av naturlige pigmenter gjør fargene dype og intense. Classico egner seg godt i kombinasjon med Fresco sitt noe livligere uttrykk. Classico er bestselgeren i Nederland hvor Pure & Original produseres.
Fresco har det karakteristiske matte utseendet med en unik struktur og et livlig fargespill. Det vakre utseendet kan varieres ved hjelp av påføringsteknikk, utvanning og underlag. Malingen er 100 % mineralsk, miljøvennlig og så godt som luktfri.
Marrakech Walls er en dristig og spennende maling, inspirert av marrokansk tadelakt. Den gir en luksuriøs overflate. Med Marrakech Walls kan du skape en slørete betongoverflate eller polere malingen å få en spektakulær tadelakt vegg. Malingen er 100 % mineralsk og miljøvennlig.
Wallprim er utviklet for å bedre vedheften for Classico, Fresco og Marrakech Walls på ikke-mineralske underlag og for å gi en jevn suge-effekt på underlaget.
Det anbefales alltid å bruke Wallprim som underlag for alle Pure & Original produkter. Uten bruk av Pure & Original Wallprim kan det ikke garanteres for et godt sluttresultat.
Eco Sealer er primært utviklet for å beskytte kalkmalingene Fresco og Marrakech Walls. Sealeren øker vannbestandigheten og gjør flatene generelt mer motstandsdyktige mot ytre påkjenninger. Eco Sealer er enestående fordi den bevarer overflatens matthet og ikke gir glans.

Happy Homes Torshov
Vogtsgate 33
0474 OSLO

Telefon: 22221990

Org nr: 989 169 998