Maling

Pure & Original, Tjæralin, Gjøco og Jotun

Lyst på forandring i hverdagen? Å male er den enkleste, raskeste og rimligste måten å pusse opp på. Med litt maling og arbeidslyst kan man endre et gammelt og slitt rom til et nytt og spennende rom på noen få timer. Maling kan du få i et utall av farger i alle nyanser, du kan veksle mellom forskjellige glansgrader og du kan male spesial effekter rett på veggen for å skape et rom som reflekterer din karakter. Et arbeidsrom som gir arbeidsglede og energi, en stue hvor du kan sitte ned og slappe av i eller et soverom hvor du kan hente overskudd til neste dag. Her er det bare fantasien som setter begrensningene. Trenger du hjelp eller lurer du på noe hjelper vi deg gjerne med gode råd og løsninger. Ønsker du hjelp til å få jobben gjort er vi behjelpelige med det også.

  • Pure & Original 

Happy Homes Torshov er Norges største leverandør av Pure & Original!

Pure & Original er et nederlandsk, familieeid premium malingsmerke. Pallettene deres inkluderer lyse farger, pasteller, gråtoner og nøytrale toner, og malingen kan være pulverformig matt, høyglans eller matt og vannavstøtende på samme tid. Så mange valg er mulig! Malingen kan brukes på vegger, dører, møbler, gulv og mange andre overflater. Du kan velge fra et bredt spekter av over 140 farger i syv typer maling, så det er alltid en kombinasjon for utseendet du vil oppnå.  Malingenen lages med kjærlighet og respekt for mennesker og natur. For eksempel bruker de bare 100% naturlige pigmenter, og holder prosentandelen VOC så lav som mulig. Alle produkter oppfyller de strengeste miljøkravene til VOC <30. Noen produkter har ingen VOC i det hele tatt. De bruker vannbasis så mye som mulig, og malingen inneholder svært få skadelige stoffer. På grunn av de naturlige, miljøvennlige ingrediensene er risikoen for en allergisk reaksjon minimal. Man forstår at det er mange rom som er mye brukt. Ta for eksempel gangen, badet eller et barnerom. Du vil at disse skal rengjøres enkelt. Derfor tilbys Licetto, en veldig matt maling som er både vanntett og ripebestandig. Veggen er enkel å rengjøre med en fuktig klut, og det vil ikke være noen blanke flekker. I tillegg til Licetto består produktlinjen av Fresco kalkmaling, Classico krittmaling, Marrakech Vegger med betong- eller Tadelakt-utseende, tradisjonell malingslakk, Carazzo og Kalei fasademaling.

Fresco kalkmaling skaper sitt egne  unike uttrykk med flotte fargenyanser og en slørete effekt med assosiasjoner til rå betong. For å oppnå dette utseendet trenger du ikke å bruke noen spesielle teknikker, men mal alene og din teknikk vil bli ditt personlige uttrykk. Kombinasjonen av kalk, fagrepigment og vann vil skape effekten på en helt naturlig måte. Det er heller ikke nødvendig å bruke to farger over hverandre eller å bruke andre vanskelige applikasjonsteknikker. Alt er i malingen, ferdig til bruk! Pure & Original tilbyr også flere tilleggsprodukter som børster, tilberedningsprodukter som grunning og avfettingsmiddel, og etterbehandlingsprodukter som forseglere. Du finner spesifikk informasjon i deres tekniske ark om hvert av produktene, inkludert overflatene som er best egnet for hver malingstype og hvordan malingen påføres. 

https://pure-originalnorway.no

  • Tjæralin

Tjæralin AS er en leverandør innenfor malingsbransjen som leverer førsteklasses produkter til å bevare og fornye huset. Norske hus må tåle mye! Ekstrem kulde, store nedbørsmengder og kraftig sol, gjør at huset må beskyttes godt for å holde lenge. Tjæralin har utviklet produkter som er ment for norske forhold og som beskytter godt.

https://tjaralin.no

  • Gjøco

Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter. Bedriften ble startet så tidlig som i 1940. Er du opptatt av godt inneklima, og har fokus på helse? Nå trenger du ikke lenger å bekymre deg for helse-skadelig avdamping og lukt når du maler.

Gjøco Bliss 10 Vegg og panel er spesielt utviklet med de beste råvarene for å kunne gi deg et trygt og helsevennlig produkt. Silkematt, helsevennlig akrylmaling til vegg, panel, glassfiber-vev, tapet, puss og betong. Helt fri for løsemidler, malingslukt og skadelig avdamping. Bliss er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. EU-blomst- og Svanemerket. Verktøyet rengjøres med vann.

  • Jotun

Hver vegg har en inspirerende historie å fortelle. En historie som kan vekkes til liv med riktig farge og finish. Finn vakre fargekombinasjoner og få idéer til alle rom med Jotun. Finn din farge. Utforsk Jotuns nyeste trendsettende farger, og andre vakre veggfarger.

https://www.jotun.com/no/no/decorative