MALING

Lyst på forandring i hverdagen? Å male er den enkleste, raskeste og rimligste måten å pusse opp på. Med litt maling og arbeidslyst kan man endre et gammelt og slitt rom til et nytt og spennende rom på noen få timer. Maling kan du få i et utall av farger i alle nyanser, du kan veksle mellom forskjellige glansgrader og du kan male spesial effekter rett på veggen for å skape et rom som reflekterer din karakter. Et arbeidsrom som gir arbeidsglede og energi, en stue hvor du kan sitte ned og slappe av i eller et soverom hvor du kan hente overskudd til neste dag. Her er det bare fantasien som setter begrensningene. Trenger du hjelp eller lurer du på noe hjelper vi deg gjerne med gode råd og løsninger. Ønsker du hjelp til å få jobben gjort er vi behjelp-lige med det også.

Er du opptatt av godt inneklima, og har fokus på helse?
Nå trenger du ikke lenger å bekymre deg for helse-skadelig avdamping og lukt når du maler. Bliss er spesielt utviklet med de beste råvarene for å kunne gi deg et trygt og helsevennlig produkt.

Gjøco Bliss 10 Vegg og Panel
Silkematt, helsevennlig akrylmaling til vegg, panel, glassfiber-vev, tapet, puss og betong. Helt fri for løsemidler, malingslukt og skadelig avdamping.
Bliss er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. EU-blomst- og Svanemerket. Verktøyet rengjøres med vann.

Nitor Gjøco Tesa Herdins Casco Osmo Jordan Konkret Kiilto Woca 3M Scandborst Tjæralin FiberProtector Liberon Speedheater Nilfisk-Advance SCA Jotun Kirk Hagerty Mäster Klerat Maston Owatrol Tileguard Scanox Bayer SemperGuard


Happy Homes Torshov
Vogtsgate 33
0474 OSLO

Telefon: 22221990

Org nr: 989 169 998