PARKETT, LAMINAT OG GULVBELEGG

Trenger du noe nytt å gå på? Kom innom og se hva vi har å by på. Hos oss finner du gulv fra leverandører som Arena, Forbo, Gerfloor, Polyflor og Tarkett. Vi kan tilby parkett- og laminatgulv, linoleum- og vinylbelegg.


Tarkett - Parkett-, Laminat og Vinylbelegg


 For hvert skritt du tar!
Ønsker du et slitesterkt og lettstelt gulvmateriale, bør du velge vinylgulv. Ikke noe annet gulvmateriale gir deg like stor valgfrihet når det gjelder mønstre og farger. Du får et gulv som er utrolig slitesterkt og tåler det meste. Dessuten er det lett å vedlikeholde og hygienisk. Gulvet tåler vask med såpe og vann. Det tåler små uhell på kjøkkenet, vill lek på barnerommet og smuss som dras inn i entreen. Vinylgulv er behagelig å gå og stå på - selv i mange timer. Vi formidler håndverkere hvis du ønsker at noen skal gjøre jobben for deg. Ta kontakt med oss så tar vi en gulvprat.


Arena - Parkett og Laminatgulv


 Mer enn bare overflate.
Ett gulv har større betydning for romfølelsen enn vi ofte tenker på. Det første vi merker oss er møbler og innredningsdetaljer. Gulvet "bare er der." Men med valget av gulv påvirker du følelsen av hele rommet. For lang tid fremover. Derfor vil vi hjelpe deg å gjøre et bra valg. Arena tilbyr noen av de beste og mest prisgunstige tre- og laminatgulv på det Skandinaviske markedet. Dette er Arenas filosofi: Høy kvalitet til rimelige priser. Dette gjør det enklere å gjøre et godt valg! Sjekk ut Arenas kolleksjon her.

Alfort Arena Parkett Forbo Vinylgulv Linoleum Marmoleum Click Korkgulv MyStep Exclusive flooring Interface Heuga Gummigulv Tarkett Laminatgulv Novilon Forbo Forshaga Gerflor Texline Polyfloor Artigio Mondo BolloHappy Homes Torshov
Vogtsgate 33
0474 OSLO

Telefon: 22221990

Org nr: 989 169 998