Gulv

Parkett, laminat og gulvbelegg

Trenger du noe nytt å gå på? Kom innom og se hva vi har å by på. Hos oss finner du gulv fra leverandører som Artigo, Forbo, Golvabia, Gerfloor, Norfloor, Polyflor, Roomconcept og Tarkett. Vi kan tilby gummigulv, Marmoleum Click gulv, parkett- og laminatgulv, linoleum- og vinylbelegg.

 

Artigo BS Classic

 

Gummigulv i 20 forskjellige flotte farger. Se fargevalget her:

 

Marmoleum Click

 

Gøy å designe, enkelt å legge. Marmoleum Click presenterer en ny kolleksjon med Marmoleum fliser som er enkle å montere. Det er en 2,5 mm linoleum lagt på en HDF-kjerne med 1 mm kork bakside.  Det er ikke bare behagelig å gå på, det er også antistatisk. Gulvets naturlige materialer gjør at det ser og føles naturlig ut.

Marmoleum Click er svært holdbar og lett å renholde. Den jevne overflaten er enkel å rengjøre og de flotte fargene forblir like fine i mange år. Marmoleum Click finnes i 23 farger i tre størrelser fra den største på 90 x 30 cm til den nye på 60 x 30 cm og den kvadratiske på 30 x 30 cm. Med disse fargene og størrelsene kan du skape innbydende, personlige rom som er unike for ditt hjem og din livsstil.

Takket være de naturlige ingrediensene er det et godt valg både for deg og for miljøet. Marmoleum Click er svanemerket. Marmoleum Click bidrar til bedre helse og velvære.

https://www.forbo.com/flooring/no-no/produkter/konsumentprodukter/marmoleum-click/marmoleum-click/bge4sh

Tarkett – Parkett-, Laminat og Vinylbeleg

Saga parkett fra Roomconcept

 

 

For hvert skritt du tar!
Ønsker du et slitesterkt og lettstelt gulvmateriale, bør du velge vinylgulv. Ikke noe annet gulvmateriale gir deg like stor valgfrihet når det gjelder mønstre og farger. Du får et gulv som er utrolig slitesterkt og tåler det meste. Dessuten er det lett å vedlikeholde og hygienisk. Gulvet tåler vask med såpe og vann. Det tåler små uhell på kjøkkenet, vill lek på barnerommet og smuss som dras inn i entreen. Vinylgulv er behagelig å gå og stå på – selv i mange timer. Vi formidler håndverkere hvis du ønsker at noen skal gjøre jobben for deg. Ta kontakt med oss så tar vi en gulvprat.

https://konsument.tarkett.no/nb_NO/